Kontakt og Læs Mere

Ny kogebog støtter julemærkefonden

– tidens mest populære madbloggere og sundhedscoaches står bag. De hotteste madbloggere støtter Julemærkefonden med bogen “Mad, der gør glad”

Foredragsholder og forfatter Mette Glargaard har samlet 5 af de hotteste madbloggere og sundhedscoaches og udgiver en kogebog - og overskuddet går til Julemærkefonden.


Udover at give læserne mulighed for at prøve de sundeste trends i tiden, som cashewgurt, chiagrød og kager uden sukker, er idéen at give en hånd til dem der gerne vil skifte livsstil. Ofte er modstanden, at de nye retter ikke smager “som det plejer”, har ukendte ingredienser eller er besværlige, så de seks kvinder har gjort meget ud af at udvælge de opskrifter der er både nemme, hurtige, velsmagende og overskuelige.

 

Gratis kogebog til alle familier der har eller har haft børn på Julemærkehjem

Mette Glargaard bidrager selv med et par af sine bedste opskrifter og hver af de andre fem kvinder har bidraget med opskrifter indenfor både hovedmåltider, snacks, desserter og juicer.

Alle der har eller haft børn på Julemærkehjem, kan henvende sig til det hjem deres barn har været på og få kogebogen gratis, men derudover er der ikke nogen der tjener på bogen - hele overskuddet går til det vigtige arbejde, som Julemærkefonden gør.

Mette Glargaard siger “Uanset om vi har overskud eller ej, skal det være fristende og lækkert at prøve det nye. En kogebog skal ikke bare formidle, den skal gøre det svært at lade være.”

Kogebogen hedder “Mad, der gør glad” og udkommer d. 14. juni 2016.

Den vil kunne købes i alle fysiske og digitale boghandler.

Læs mere på Mette Glargaards side. Læs her