Kontakt og Læs Mere

Har du det godt?

Du skal have det godt. Så din dagligdag fungerer. Begynder dagligdagen at smuldre går det tit ind i en spiral. En spiral der kun går ned og ned. Hastigheden accelererer og du kan ikke overskue din dagligdag.

Parforholdet kommer under pres. Ryger parforholdet, kan det få alvorlige konsekvenser for økonomien.

Hvad med børn? Det er slet ikke svært at beskrive den deroute, som kan komme. Nogle gange er det en proces over lang tid, andre gange er det pludseligt og uden varsel.

5 ting der kan gøre dig stærkere:

Fysisk træning

Sørger du for at gøre fysisk aktivitet en del af din dagligdag, vil du opleve at du får overskud til mere. Det gælder både overfor dit arbejde, overfor familien, venner og bekendte. Du får mere energi af at bruge energi. Du kan skabe din energi ved en gå eller løbetur hver dag. I fitnesscentret eller har du en stor have kan den også give dig et overskud. Eller har du tænkt på, at man aldrig bliver for gammel til holdsport?

Stress af

Du skal sørge for at lære at slappe af. Lad være med at sætte dig i sofaen, med tv kørende og side og chatte på mobilen. Brug tid på at “falde ned” efter en lang arbejdsdag. Så får du renset hjernen og du er klar til at modtage og give.

 

Vær aktiv i familien

Familien får det bedre, hvis du har det bedre. Du skal sørge for at være med i fællesskabet. Lad endelig være med at “hænge på børnene”. Giv dem plads til at udvikle sig. Giv din partner rum til sig selv. Det giver alt sammen en meget bedre dagligdag.

 

Hav sex

Det er utroligt vigtigt, at din partner og dig har et godt sexliv. Ryger det, har det en stor betydning for dit selvværd.
Sex i et forhold er både at yde og nyde. Selvom du måske føler du ikke har overskud eller det er for kedeligt, skal I tage jer sammen. For det holder jer sammen!

 

Fjern “støj”

80/20 - filosofien skal du bruge i din dagligdag. Hvad er vigtigt, og hvad er ikke vigtigt? Vi bruger i gennemsnit mobiltelefonen 151 gange om dagen. Kunne det være en ide, at I stoppede med at bruge mobilen kl 20 hver dag?
Har du ting i din hverdag, som du bare ikke har overskud til? Vinduesvask kan du få gjort billigt af den lokale vinduespudser. Gider du ikke holde styr på om regningerne er betalt, kan du bruge din bank.
Er der folk i din omgangskreds, som ikke orker, er det faktisk ok at flytte dem længere væk.

 

Det er dit liv og du kan gøre meget for at det bliver godt!