Kontakt og Læs Mere

Skal du med til Tour de France 2020

For kun 500 kroner kan du blive medejer af det nye cykelhold Team Futura Cycling Concept.

Det er et kæmpe projekt som den tidligere professionelle cykelrytter og Bo Hamburger og teamet bag Futura Cycling Concept har sat i søen. Visionen er etablering af et nyt Continental hold her i 2016. I 2018 rykke op som Pro Continental og i 2020 i Pro Tour, og med deltagelse i Tour de France. Det er ambitiøst, men bestemt en opnåelig vision.

Cykeldanmark er inviteret

Den store interesse for cykling i Danmark gør at vi alle kan blive holdejere. Lige nu har man startet salget af folkeaktier. For 500,- kroner kan du få andel i det nye professionelle hold. Team Futura Cycling Concept bliver verdens første professionelle hold baseret på donationer og sponsorer - med stor folkelig opbakning. Det er et fællesskab med tæt interaktion mellem holdet, sponsorer og cykelinteresserede.

Ikke alene folkeaktier

Der vil både være en markant opbakning fra de mange entusiastiske cykelinteresserede der køber folkeaktier, samt fra virksomheder der kan se en stor fordel i at være med her. Samtidig er interessen fra sponsorer stor. Der vil være en markant promovering ved at være sponsor her.

Cykler du?

Som vi alle kender cykling er det en sport alle kan være med i. Det er uanset hvilket niveau man er på. Er det som motionist eller har man ambitioner om mere, så er udstyr og ikke mindst træning vigtig. Team Futura Cycling Concept skaber rammerne om begge dele. Du har mulighed for at få indblik i holdets “motorrum”, få kompetent og rigtig rådgivning om træning mv. samt du får adgang til at købe Futura Cycling udstyr. Så er du klædt på!

Læs mere om Folkeaktierne og Virksomhedsaktierne her: Team Futura Cycling Concept

-Og her kan du også købe din aktier.

Har du lyst til at høre om mulighederne for at få din virksomhed på udstyr, biler mv. skal du kontakte Peter Nørby Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.