Kontakt og Læs Mere

Om Den Sunde Familie

www.densundefamilie.dk er et uafhængigt digitalt magasin og blog, som er ejet af Digital Branding IVS. 

I dette magasin vil du kunne læse om alt fra sund mad, medicin, forskning, medicinalfirmaer og sund livsstil. 

Der vil hele tiden komme nye artikler, så det er en god ide at følge med. 

Kunne du tænke dig at annoncere på www.densundefamilie.dk kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Adresse: 
Den Sunde Familie
Kløvervej 75
6100 Haderslev

Retningslinjer for brug af hjemmesiden

Dette site udgives af Digital Branding IVS, Kløvervej 75, 6100 Haderslev.

Ophavsret:

Alt materiale mv. på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til lov om ophavsret.

Artikler, fotografier, videoer, grafik og andet offentliggjort materiale på denne hjemmeside må ikke downloades, kopieres, reproduceres, distribueres eller på anden måde bearbejdes helt eller delvist, uden skriftlig tilladelse fra Den Sunde Familie kontaktdata findes under kontakt.

Er du i tvivl om, hvordan du må anvende materialet, er du velkommen til at kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Enhver form for krænkelse af de immaterielle rettigheder samt misbrug af hjemmesiden kan danne grundlag for retsforfølgning, herunder krav om vederlag, erstatning, godtgørelse mv.

Behandling af personlige oplysninger:

Såfremt du ved brug af hjemmesiden afgiver oplysninger om dig selv, vil oplysningerne blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Redaktionen kan ikke påtage sig ansvaret for, at udenforstående uretmæssigt skaber sig adgang til oplysninger, du har sendt online, hvorfor disse oplysninger sendes på eget ansvar. Redaktionen vil, når oplysningerne er modtaget, opbevare oplysningerne forsvarligt og fortroligt.

Du har efter lov om behandling af personoplysninger ret til indsigt i de personoplysninger, som vi har registreret. Hvis du vil benytte dig af denne indsigtsret, kan du sende et brev med angivelse af dit navn, folkeregisteradresse og digitale signatur til redaktionen, hvis oplysninger du finder under kontakt på hjemmesiden. Det samme gælder, hvis du ønsker at rette oplysninger, som vi har registreret om dig.

Ansvarsfraskrivelse:

Indholdet på www.densundefamilie.dk, herunder - men ikke begrænset til - tekst, grafik, billedmateriale, informationer, oplysninger, anbefalinger, råd mv., der gives i artikler, fra brevkasser, i nyhedsbreve mv. er tænkt som generel information og underholdning, og kan på ingen måde sidestilles med rådgivning. Digital Branding IVS kan ikke give garanti for omtalte resultater.

Det pågældende indhold på web-sites er således af generel karakter og må ikke benyttes som- eller erstattes af personlig rådgivning og/eller behandling. Hvis du måtte have spørgsmål eller bekymringer, om f.eks. dit helbred, må du tage personligt kontakt til relevant fagperson. Ligeledes bør du læse al information fra produktforhandleren grundigt igennem og tage personligt kontakt til rådgiver, før du benytter et anbefalet produkt.

Digital Branding IVS kan på ingen måde drages til ansvar for indholdet på www.densundefamilie.dk og kan derfor heller ikke pålægges erstatning for skader, gener eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget som et resultat af brug og/eller misbrug af indholdet.

Digital Branding IVS frasiger sig udtrykkeligt ethvert ansvar for brug af indhold.

Digital Branding IVS og redaktionen af www.densundefamilie.dk kan ikke gøres ansvarlig, hverken for direkte eller indirekte økonomiske tab eller tab af data, der knytter sig til brug af indholdet på denne website, herunder tab som følge af driftsforstyrrelser og/eller lignende.

Hjemmesiden indeholder links til andre websites, som ikke tilhører Digital Branding IVS, hvorfor man ikke kan påtage sig ansvaret for indholdet af disse hjemmesider.

Kommentar-funktioner, debat og lign.:

For at kunne deltage på hjemmesidens kommentar-funktion, debat og lign. generelt skal du være indforstået med, at der skal skrives i en god tone og acceptere følgende retningslinjer:

Digital Branding IVS forbeholder sig ret til, men er ikke forpligtet til - helt eller delvist - at redigere eller fjerne indlæg og kommentarer fra kommentar-funktion, debat og lign., som redaktionen skønner, er i strid med gældende regler og lovgivning, herunder er racistiske eller injurierende, skrevet i en grov og nedladende tone, er udlevering af personlige oplysninger, er eller kan sidestilles med reklame, er personlig krænkende samt andre anstødelige indlæg og kommentarer.

Såfremt redaktionen sletter eller redigerer i et indlæg/kommentarer, vil der ikke blive givet brugeren særskilt besked herom.

Digital Branding IVS påtager sig intet ansvar for kommunikation i mellem brugerne.

Ved at skrive til hjemmesidens kommentar-funktion, debat og lign. accepterer du, at Digital Branding IVS har ret til uden begrænsning at anvende dit indlæg/kommentarer på www.densundefamilie.dk.

Såfremt Digital Branding IVS skønner, at du ikke opfylder ovenstående retningslinjer, kan den vælge at slette dig som bruger og udelukke dig for yderligere deltagelse på hjemmesidens blog og kommentar samt de øvrige blogs.

Ændring af retningslinjer

Grundet den hurtige udvikling på web-sites forholder Digital Branding IVS sig ret til uden varsel, at ændre ovenstående betingelser, vilkår og retningslinjer. Det er brugerens ansvar at gøre sig bekendt med ændringerne.

Accept:

Når du anvender denne hjemmeside, accepterer du ovenstående.

Såfremt du måtte have spørgsmål til ovenstående betingelser, vilkår og retningslinjer, kan du kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Haderslev den 20. maj 2016