Kontakt og Læs Mere

Vil I ikke godt skrive om Resium?

Sådan starter en mail fra Bitten.

Bitten er 47 år og fra København. Hun er gift og arbejder til dagligt på et større advokatkontor. Børnene er flyttet hjemmefra og Bitten og hendes mand nyder både storby ferier og det rige københavnske kulturliv. Ja, de er storforbrugere af kultur og livsnydelse.

Nydelsen er god, men for ikke så længe siden kom der skår i glæden. Kraftige mavesmerter. “Jeg kunne simpelthen ikke være nogen steder, jeg kunne ikke overskue hverken arbejdet eller bare det at skulle udenfor en dør; fortæller Bitten. Jeg anede ikke mine gode råd!”

 

Sendt på sygehuset

Bitten tog til familielægen, som undersøgte hende grundigt og sendte hende videre i sundhedssystemet. Så nu var Bitten på ventelisten til undersøgelse på Glostrup Hospital.

Bitten er handlekraftig Det er ikke altid lige let at være sammen med Bitten. At vente på indkaldelse og undersøgelse, hvis man kan gøre noget selv.

Det er sådan Bitten tænker og hvad ligger først for?

“Google!!!”

Der er mange medicinske sider, og Bitten blev hurtigt klar over, at de voldsomme smerter kommer fra galdesten. En diagnose, som blev bekræftet på Glostrup.

 

Fakta om galdesten

Galdesten er en sygdomstilstand hvor der er stenlignende dannelser i galdeblæren og galdevejen. Forekommer hos 5-15% af alle mennesker, oftest hos kvinder, særligt hos kvinder der har født. Det optræder sjældent før 20-års alderen. Galdesten består typisk af kolesterol, kalk eller galdefarvestof. Viden om årsagen til galdesten er mangelfuld, men forstyrrelse i leverens stofskifte antages at spille en rolle, og kosten har formentlig en betydning. Der findes midler som kan opløse galdesten, men det er uvist om de kan har sundhedsmæssige ricisi. I nogle tilfælde kan det være nødvendig at fjerne hele galdeblæren. Alle kan få galdesten. Det er dog sjældent hos børn og unge. Hyppigheden stiger med alderen.

Kilde: Wikipedia

 

Det er så ikke noget som blot løser dig selv. Bitten søger igen på nettet og støder på naturproduktet Resium. Som Bitten udtrykker det: “Det kunne jo ikke skade at prøve det, så mig ned i Matas og hente en flaske. Og helt ærligt, det er den bedste investering jeg har gjort. På en uge var galdestenene væk, helt uden medicin eller operation.” Bitten er fortsat med Resium, både for at forebygge at nye galdesten skulle opstå, men også for den virkning det har på Bittens velbefindende. Det er et nyt liv! Bitten slutter af med en opsang: “Hvorfor fortæller I ikke hvor effektivt Resium er?”

 

Fakta om Resium

Resium er et naturprodukt, som produceres i Spanien.

Mixturen indeholder en række forskellige urter og ekstrakter.

5,0 g Ager-Pakkerokke (Equisetum arvensis L.)

5,0 g Figenkaktus (Opuntia ficus indica L.)

5,0 g Hjertensfryd (Melissa officinalis L.)

5,0 g Rosmarin (Rosmarinus officinalis)

3,7 g Fennikel (Foeniculum vulgaris L.)

3,0 g Alm. Kvikgræs (Agropyrum repens L.)

2,5 g Stjerneanis (Illicium verum L.)

2,5 g Knopgræs (Cynodon dactylon L.)

2,5 g Alm. Mælkebøtte (Taraxacum officinalis L.)

1,2 g Mark Hindeknæ (Spergularia rubra L.)

Den unikke sammensætning, har været basen i Resium, siden 1927 da produktionen blev af den nuværende producents bedstefar. Resium vinder større og større udbredelse, efterhånden som præparatet også vinder indpas udenfor Spaniens grænser.