Kontakt og Læs Mere

Ny forskning: Orgasmer, mens man sover, er ikke unormale

Kvinder kommer ofte: Orgasmer mens man sover er hyppige!

Det tyske tidsskrift Heilpraxisnet.de bringer en artikel med den nyeste forskning på området. De fleste mennesker kender til erotiske drømme. Kun de færreste er åbne og taler om dem. Ja, faktisk slet ikke hvis de også betyder man får får orgasme. Ifølge forskerne er det dog ikke sjældent. Mænd oplever endda ofte at få udløsning om natten.

Forskning fra USA

Forskere fra USA har dokumenteret fra et ældre studie, at der er en sammenhæng mellem god søvn og god sex. De fokuserer på, at kvinder der har en god søvn og er udhvilede også har bedre sex. Sex kan endda også hjælpe hvis man har søvnproblemer. Faktisk viser det sig, at erotikken fortsætter men man sover. Frække drømme kender de fleste mennesker, og at de kan føre til orgasmer er nu dokumenteret sker oftere end før antaget.

At man under søvn kan få orgasmer har været kendt gennem længere tid. Et amerikansk forskerteam fra “Kinsey Institute” ved Indiana University har arbejdet med temaet og resultaterne er offentliggjort i den såkaldte “Kinsey Report”. Dr. Debby Herbenick, professor ved Indiana University og forsker ved Kinsey Institute siger: Kvindens orgasmer er udspundet af psykologi. Derfor er det ikke let, at få orgasme i søvnen uden ens velbefindende er på toppen, og typisk ældre kvinder er mere selvbevidste og selvsikre.

Mænd er også med

70 procent af alle kvinder har oplevet orgasmer, mens de sover Forskerne er overbeviste om, at næsten alle kvinder har haft en orgasme mens de sov. Cirka 70% har prøve at vågne mens de have en “søvn-orgasme” viser data fra de amerikanske forskere fra “Kinsey Institute for Research in Sex, Gender, and Reproduction” i et studie under titlen “Forskning i natte sex-drømme og orgasmer”.

Det er ikke kun kvinder der har disse oplevelser. Faktisk viser andre undersøgelser, at op mod 83% af alle mænd under 45 år har oplevet at vågne med rejsning.

Hvad skaber denne tilstand?

De amerikanske forskere er sikre på, at der ikke er tale om en fysisk årsag, men det hele skyldes hjerneaktivitet under søvnen. Der er en forøget sandsynlighed for at have orgasmer i søvnen, såfremt man har haft tanker og uforløst lyst, kort inden man er faldet i søvn.