Kontakt og Læs Mere

Te virker effektivt på hedeture og afkalkning

Rødkløver te kan andet end blot smage godt!

 

"Mine hedeture er væk!". Så kort er en henvendelse fra en læser i København. Lisbeth er kun midt i 40'erne. Hun fik symptomer på overgangsalder allerede for 3 år siden.

"Det var tidligt, men symptomerne var ikke til at tage fejl af. Min menstruation blev mere og mere uregelmæssig. Hedeturene kom hele tiden, og min mand var godt nok træt af mine humørsvingninger. Jeg ved ikke, for hvem det var værst. Min mand eller mig?"

 

TV lægen Peter Qvortrup Geisling havde en udsendelse om rødkløver. Jeg var ikke i tvivl om at det var noget jeg måtte prøve. Næste dag gik jeg i den lokale Matas efter rødkløver. Alt udsolgt, og jeg søgte det så på nettet, og fandt det i en webshop for te. Bestillingen gik afsted og allerede et par dage senere fik jeg teen i posten. Det er så sidste gang jeg har haft hedeture og humørsvingninger". Fortæller Lisbeth smilende.

 

Naturlig løsning

At få rødkløver i teform er en naturlig løsning. Mange produkter på markedet er fermenteret. Det vil sæge man har haft en naturlig gæring af rødkløveret. Herefter er det koncentreret, og leveres i piller eller kapsler.

Når man får rødkløverte, hvor det er den 100% naturligt voksende og høstede rødkløver, der er tørret. Det gør du ikke får et produkt, som kan overdoseres. Tager du en te, som ikke har været frosset risikerer man heller ikke at nogle af de stoffer der er i rødkløveren forsvinder. Med andre ord, skal du være opmærksom på den for for rødkløver du anvender, hvis du vil have den fulde virkning.

 

Rødkløverte kan også have en virkning på andet

Den Sunde Familie har kigget nærmere på de videnskabelige undersøgelser, som findes på rødkløver. Det er helt sikkert hedeture og osteoporosis (afkalkning af knogler) hvor de bedste resultater er. Der er lavet en del sponsorerede undersøgelser på forskellige sygdomme, men produkterne der har været anvendt er primært baseret på ekstrakter. Det skyldes naturligvis, at der ikke er ret mange penge til undersøgelser på en plante som vokser naturligt.

Andre sygdomme der er undersøgelser på i forhold til rødkløver er: Mastalgia (brystspændinger), prostatacancer, hormonforstyrrelser, hudproblemer og andre cancerformer. Vi kan ikke give et entydigt billede på resultater her. Dog er rødkløver te velsmagende og billig, så skift aften kaffen ud rødkløverte.

 

Vi har fundet rødkløver te i den sønderjyske webshop og butik, Vild med Te i Felsted. Du kan finde webshoppen www.vildmedte.dk