Kontakt og Læs Mere

Nu kan jeg høre mine børnebørn igen

Vaxol

”Nu kan jeg høre mine børnebørn igen”

Vagn er pensioneret lærer, og fik tidligere på året problemer med hørelsen. 

”Jeg havde svært ved, at følge med i samtalerne når familien var samlet. Og det påvirkede mig rigtig meget. Jeg følte ofte, at jeg ikke kunne høre eller følge med i hvad mine børnebørn foretog sig.  Jeg blev meget bekymret over det” fortæller Vagn. 

”Heldigvis fandt jeg en løsning. Og sjovt nok blev denne løsning, også løsningen på andre problemer som min familie viste sig at have” fortsætter Vagn. 

 

Ørevoks havde dannet en prop

Det var en samtale med en god ven, der forandrede det hele for Vagn Callesen og senere hans familie. 

Vennen anbefalede ham at prøve et produkt, som vennen selv, med stor succes, havde brugt i forbindelse med problemer med hørelsen. Vennen havde så gode erfaringer, at Vagn med det samme besluttede at prøve det samme produkt. 

 

Vaxol, som produktet hedder, er en ørespray der opløser ørevoks og naturligt fjerner det. Ørevoks kan nedsætte din hørelse, hvis du har for meget ørevoks i øregangene, og Vaxol afhjælper dette.

Vagn fortæller begejstret. En ”prop” af ørevoks havde samlet sig i øret. Han oplevede en hurtig forandring, og det fortalte han sin voksne datter om, da hun ringede nogle dage efter Vagn var startet med at bruge Vaxol. 

 

 

 

”Min datter fortalte mig da at hun længe havde gået rundt, og følt at hendes ører ligesom var tilstoppede. Det er jo ikke noget man normalt lige snakker om. Men nu kom det på tale, og hun besluttede sig for at købe Vaxol på Apoteket.” 

Kort efter ringede hun igen, og var meget glad. Vaxol havde fjernet den tilstoppede følelse. Både min datter, børnebørn og jeg bruger nu Vaxol. Det er en stor succes. 

Hun har endda fået hele sin mødregruppe gjort interesseret. For Vaxol kan anvendes til børn fra 1 år og opefter.. ”Det er super de nu ikke skal bruge de skadelige vatpinde for at holde børnenes øre rene længere.” fortæller Vagn.

 

Slipper for høreapparat.

”Det har gjort så stor en forskel i vores familie, at jeg tænkte andre måske også ville have glæde af det. 

Jeg er jo ikke typen der lige er på sociale medier, hvor man hører en masse om den slags, og det ved vi også mange i min alder heller ikke er. Men Vaxol har gjort jeg ikke længere står i kø for at få høreapparat. ” siger Vagn Callesen. 

 

Fakta om Vaxol:

Vaxol holder din ører rene ved at blødgøre ørevoks naturligt, samt dermed formindske behovet for øreskylning. Vaxol indeholder naturligt olivenolie – ingen konserveringsstoffer. Det virker ved: overskydende ørevoks, tilstoppede ører (propper) samt kløe og irritation i øret.  Vaxol sprayes ind i øregangen i afmålt mængde. Indholdet beskyttes i et lukket system i en glasflaske. Kan anvendes af voksne samt børn fra 1 år. Vaxol  fås på apoteket og hos Matas.