Kontakt og Læs Mere

Som at få et nyt syn

Som at få et nyt syn

Lidt udenfor Randers bor Hanne Nielsen. Hanne er SOSU assistent.

Hun har sammen med 14 andre veninder en lille klub, hvor de mødes på nettet og spiller forskellige spil mod hinanden. Det er ofte kortspil som spilleklubben hygger sig med, når de hver tirsdag kl. 19 logger på hver deres computer rundt om i landet. 

Hanne er udover at være ivrig kortspiller, også meget interesseret i sundhed, og hun har en stor viden indenfor området.

”Det startede egentlig med at Marie, meldte fra en aften til kortspil. Hun havde bøvl med sine øjne. Hun fortalte, at hun følte hendes syn var sløret, og hun havde derfor ikke lyst til at sidde foran en skærm. Det var rigtig ærgerligt, for jeg ved Marie holder meget af vores spilaften” fortæller Hanne Nielsen. 

Tørre og irriterede øjne

”Der gik nogle dage, så ringede jeg til Marie, for at høre hvordan hun havde det. 

Jeg har selv haft nogle helbredsproblemer i forbindelse med mit arbejde, og ved hvor vigtigt det er at andre spørger ind til det.  Marie fortalte hun stadig bøvlede med synet, det havde dog været lidt op og ned over et par dage. 

Jeg bruger selv Tearsagain. Den tørre luft på plejehjemmet, giver mig tørre øjne og jeg har de samme symptomer. Sløret syn og irriterede øjne. Så mit råd til Marie er kort og godt Tearsagain.

Tearsagain øjenspray

Mine kolleger og jeg er meget glade for Tearsagain. Det er med til at holdes vores øjne friske – og det er som at få nyt syn.” fortæller Hanne  og fortsætter: Marie besluttede sig for, at købe det med det samme.

Kort efter ringede hun til mig. Hun var meget begejstret. Hendes syn var slet ikke sløret længere, og det var sådan en lettelse for hende” fortæller Hanne Nielsen.

 ”Marie har senere fortalt mig, at hun får noget medicin som giver hende tørre øjne. Hun har i mange år bøvlet med dette. Men med Tearsagain føler Marie hun har fået et helt nyt og friskt syn. 

Vi joker nu med, at hun ikke længere har en undskyldning for at tabe i kortspil. 

Tearsagain er så nemt at bruge. Alle i vores spilklub bruger det nu. Nyheden om Tearsagain er løbet som en steppebrand. Vi er mange som sidder meget foran en skærm, og derfor er Tearsagain perfekt” slutter Hanne Nielsen med et stort grin!

Kort om Tearsagain – ny generation af præparater mod tørre øjne

Tearsagain øjenspray indeholder lipider og er ny generation af præparater mod tørre, irriterede øjne. 8 ud af 10 som har problomer med tørre øjne, bør anvende et lipidprodukt, viser nye undersøgelser. Tearsagain reparerer øjets lipidhinde og bevarer øjnenes naturlige fugtighed. Sprayen er nem at anvende, og praktisk hvis du har den med i tasken. Symptomer på tørre øjne kan være at dine øjne løber i vand, men du kan også opleve; grus i øjnene, røde øjne, følsomhed mod lys, kløe i øjnene samt en tør fornemmelse i øjnene. 

Tearsagain fås på apoteket og hos Matas.