Kontakt og Læs Mere

Problem med tørre slimhinder – er løst!

Problem med tørre slimhinder – er løst!

 

Da Inger Nissen fyldte 60 år blev det fejret med en stor fest. Inger og hendes mand Jes bor i en lille landsby i Vestjylland. Både Inger og Jes er meget aktive foreningsmennesker, og Inger underviser blandt andet et seniorhold i svømning.

 

”Jeg har altid været et aktivt menneske. For en del år siden forandrede mit liv sig rigtig meget. Jeg oplevede mange gener ved min krop. Det gik ikke bare udover mit velvære, men også forholdet til min mand igennem knap 40 år.”

”Ironisk nok har jeg været aktiv svømmer hele mit liv, men pludselig blev det tørre slimhinder, som lagde en dæmper på mange ting.” Inger trækker på smilebåndet. 

 

Den aktive kvinde fortsætter ”Jeg gik rundt med en evig tør fornemmelse i mund, svælg og næse. Det begyndte at påvirke mig meget. Jeg har altid været sund og rask, og følte det her fyldte meget i min hverdag. Jeg prøvede forskellige ting for at løse det, men intet virkede. Mange af mine veninder, der selv er på samme alder, mente blot det var en naturlig del af det at blive ældre. Men det nægtede jeg at tro på. Jeg er altså kun 60 år.” understreger Inger.

 

Derfor valgte Inger at forhøre sig andre steder samt søge information på nettet. Det var faktisk i et blad hos lægen, at Inger fandt det hun søgte. ”Jeg så en artikel om Membrasin. Det var en dame der havde lidt af samme problemer, som jeg, der havde brugt det og som nu anbefalede det til andre. Hun havde rigtig gode erfaringer, og jeg valgte at prøve Membrasin.

 

Min tanke var, at det kun kunne gøre tingene bedre. Så jeg gik til min lokale helsebutik og købte Membrasin. 

Jeg må sige min hverdag har forandret sig. Min mand og jeg kunne fejre min 60 års fødselsdag med præcis den fest, jeg havde ønsket mig. Og det er som om vi stadig fejrer den. Ja, jeg er som 25 år igen, siger min mand. Fniser Inger og rødmer.

 

Jeg er glad for, at jeg gjorde noget ved problemet. Man skal ikke gå rundt og føle ubehag hele tiden. Gør noget ved det, som jeg gjorde” understreger Inger Nissen.

 

Kort om Membrasin SBA-24

Hud og slimhinder er blandt menneskets største organer. Tørre slimhinder kan vise sig ved tørhed i halsen, munden, næsen og skeden. Det er almen udbredt i forbindelse med overgangsalderen, dårligt indeklima, visse fødevarer m.v. 

Membrasin indeholder et standardiseret ekstrakt fra havtorn. Ekstraktet SBA-24 giver forbrugeren en sikkerhed for kvalitet og indhold. Havtorn ekstraktet SBA-24 indeholder både vitamin A samt vitamin E. Vitamin A er med til at vedligeholde normale slimhinder og hud. Vitamin E beskytter dine celler mod oxidativt stress. Membrasin med SBA-24 i kapsel er nemt at indtage sammen med et glas vand. 

Membrasin fås hos Matas og i helsekostbutikker.