Kontakt og Læs Mere

Det ændrede mit liv

Fik styr på maven– det ændrede mit liv

Da Lene Thomsen blev 50 år besluttede hun sammen med hendes mand, at invitere børn og børnebørn med en uge til Mallorca. 

Selvom det var en festlig begivenhed og der var meget at glæde sig til, så havde Lene en frygt. Hun havde fået konstateret lidelsen irritabel tyktarm eller IBS, som det også hedder.  Igennem flere år havde Lene bøvlet med maven, og tanken om mange timer på et fly var ikke god. 

-Jeg gik på mit lokale apotek, og her fik anbefalet Silicolgel. Farmakonomen der rådgav mig fortalte, at hun faktisk selv brugte Silicolgel. Hun havde kendt produktet i mange år, og da hun selv fik diagnosen irritabel tyktarm, var Silicolgel det første der faldt hende ind. Og hun kunne fortælle hvor godt det virkede!

Det er nemt at indtage, hvilket også er vigtigt for mig, fortæller Lene.

-Men jeg var dog lidt skeptisk. Farmakonomen kunne dog berolige mig. Det kan holde sig hele tre måneder uden at være på køl, hvilket virkede helt ideelt, da jeg gerne ville have det med på ferie. 

Silicolgel virker omgående

-Men det viste sig at være den lille ting, som har forandret mit liv.  Efter første spiseskefuld Silicolgel mærkede jeg en forskel. Det lettede mit ubehag med maven og det var ikke et problem at være langt fra et toilet.

”Da det var tid til at rejse til Mallorca, tænkte jeg slet ikke over mine tidligere maveproblemer. Rejsen blev skøn og bekymringsfri” fortæller en glad Lene.

 

En god rejsestørrelse

-Udover har det gjort min hverdag lettere og givet mig livsglæden tilbage. Jeg er ikke længere hæmmet af frygten for, hvordan mine maveproblemer arter sig på en given dag. 

-Jeg har altid Silicolgel i tasken. Den er kommet i en lille rejseudgave på 200 ml. Det er nemt og praktisk at den ikke skal være på køl.” Slutter Lene Thomsen begejstret af. 

 

Kort om Silicolgel: 

Silicolgel indeholder kolloid kiselsyre (en forbindelse af silicium og ilt) og er en hydreret gel. Bare en lille mængde af denne fin-kornede gel lægger sig som en beskyttende hinde i mave og tarm. Gelen virker som en ”magnet” ved fysisk binding af toksiner, irritanter og patogener, og reducerer derved deres evne at forårsage betændelsestilstande i mave og tarm. Det skønnes at 15 pct. af den danske befolkning har irritabel tyktarm, og ud af disse er to ud af tre kvinder. 25% af alle lægebesøg skyldes maveproblemer, hvoraf halvdelen af patienterne klager over IBS, der udelukkende kan diagnosticeres af en læge.

Årsagerne til IBS er ikke fuldt klarlagt og ingen helbredelse er umiddelbart kendt, men alligevel er der behandlinger, der kan lindre de eksisterende symptomer.

Silicol Gel fås på udvalgte apoteker, hos Matas og i helsekostbutikker

 

Populært lige nu

Flere artikler

Kort sagt: Sukker Vi spiser alt for mget sukker. Det gør os tykke og syge. Men vi bliver ved!...

Video

Flere videoer
Watch the video